Smartwatch V8 - ceas, comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra, ingrediente, cum funcționează?
Sănătate și Tu

Smartwatch V8 – ceas, comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra, ingrediente, cum funcționează?

Cineva ideea formatului unui ceas inteligent pare inutil, cineva

fără aceste lucruri deja nu pot trăi. Am scris recent despre faptul că pentru mine personal nu există nici un sens de la o brățară de fitness, dar au existat o mulțime de oameni care aceste gadget-uri de ajutor. În general, este timpul pentru o nouă revizuire

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

a pieței de ceasuri inteligente, de fapt, 2018 a adus o mulțime de noi caracteristici interesante.

& nbsp;

Cât de util Smartwatch V8?

În primul rând, acesta este un ceas și puteți vedea ora. În al doilea rând, acestea sunt notificări „tranaut“ toată activitatea dvs. prin GPS înșelătoare, monitorizarea sănătății, cu calitatea somnului, vă permit să plătească pentru bunuri prin NFC, susține aplicațiile native și sunt echipate cu asistenți de voce, unele pot fi folosite ca un telefon fără telefon în sine.

Cum diferă de brățări de fitness?

Dacă toate pentru a simplifica primitiv, atunci cele mai simple brățări pot apărea numai timp (și apoi să nu aibă un ecran), notificarea (fără detalii, sub forma de icoane), și activitatea urmări și somn. Ei bine, ceasuri au ecrane tactile de mari dimensiuni, sisteme de operare complete, oferă suport pentru aplicațiile terțe părți, mesaje de afișare și fotografii întreg, sunt adesea echipate cu GPS, NFC și, uneori, chiar și sloturi pentru SIM-carduri.

Pe scurt, brățări „tranaut“ plimbări și programe de antrenament, un ceas inteligent este un multifuncțional ușor de purtat gadget încheietura mâinii.

Cu toate acestea, așa cum se întâmplă adesea, formatele încep să se amestece. Amintiți-vă cum o dată a fost posibil să se facă distincția clară între un smartphone și un comunicator, atunci conceptul de amestec și a supraviețuit termenul „smartphone“. Unele dispozitive ușor de purtat, sunt dificil de a atribui un anumit tip. De exemplu, o brățară de fitness cu un ecran mare și sistem de operare, cu un număr minim de aplicații disponibile, fără GPS și NFC -., Dar încă funcționale brățări micro convenționale

Cum de a alege un Smartwatch V8?

Mai întâi, definiți platforma. Acum sunt patru:

  • watchOS:

    Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

    sistem de operare de la Apple pentru Apple Watch cu aplicații de fitness la îndemână și avansate de monitorizare a sănătății, permite ceasul să funcționeze în mod autonom, fără un telefon

  • .

  • Wear Sistem de operare: OS de la Google, care a fost numit anterior Android Wear. Multe aplicații, asistent de voce, de plată fără fir, de lucru offline.
  • TizenOS: smartwatches utilizate Samsung are un design frumos, este susținută de propriul sistem de plată Samsung cu plată. Minus câteva aplicații.
  • Fitbit:. Sistem de operare de proprietate, aplicatii, mici, sistem de plată, cu plată Fitbit (funcționează în Rusia)
  • Garmin: sistemul de operare proprietar, aplicatii, biți, sistem de plată cu plată Garmin (funcționează în Rusia)

.

Toate platformele, cu excepția “epplovskoy” de lucru cu Android și iOS.

În al doilea rând, să decidă proiectarea (există cadrane rotunde, sunt dreptunghiulare, sunt gadget-uri compacte, care nu sunt), opțiuni suplimentare (dacă aveți nevoie de apeluri, un slot pentru cartele SIM, cât de importantă este prezența GPS și NFC). Desigur, ceasul păcălit, astfel încât acestea sunt mai scumpe, astfel încât în ​​final totul determină suma pe care sunteți dispus să dea.

Cel mai bun model curent

Apple a Watch 3,

Probabil cele mai bune ceasuri inteligente pe care le puteți cumpăra astăzi. Desigur, dacă aveți un iPhone. Nu cu mult diferită de cea de a doua generație, cu excepția faptului că hardware-ul mai puternic, mai tenace baterie și LTE sprijin în unele părți ale modelului. Dar, folosind un software SIM Esim, astfel că, în Rusia, astfel de modificări sunt inutile. Uita-te la suport GPS, rezistent la intemperii (poate fi scufundat până la 50 de metri), activitatea de monitorizare excelent, somn, ritmul cardiac. Bateria durează în medie de câteva zile. De asemenea,

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

rețineți mare varietate de curele pentru fiecare gust.

LG Watch Stil,

Beautiful ceas pe baza sistemului de operare Wear, cu protecție împotriva apei (IP67) și Banda de susținere ușor de controlat. Nu NFC, nu GPS, senzor de ritm cardiac, nu, timp de viață de la baterie (la zi) nu este deosebit de impresionant. Dar frumos, delicat, puternic (Snapdragon Wear). Și relativ ieftin.

LG Watch Sport,

ceas masiv cu un ecran mai mare și, mai important, cu o capacitate mai mare a bateriei, GPS, LTE (în piețele selectate), NFC și un senzor de ritm cardiac la bord.

Fitbit Versa,

Noul model pe care tocmai a ieșit în vânzare. Oferă un ecran pătrat, design frumos, dimensiune compactă. Platforma – OS Fitbit. Există NFC, 2.5 GB de memorie pentru stocarea de muzică, senzorul de puls. activități de urmărire și formare de calitate (ceasul va defini automat începutul formării și tipul, durata, intensitate, da recomandări individuale). Durata de viata pe o singură încărcare fericit până la 3-4 zile. De asemenea, protecția apei, a declarat (imersie de până la 50 de metri, ceasul poate înota și „este important pentru a urmări“ programe de antrenament

în piscina).

Cu toate acestea, cineva va observa un design frivole, și se plâng de lipsa de GPS. Ei bine, selecția app este rar, iar software-ul în general.

Fitbit Ionic,

Modelul precedent din Fitbit. Comparativ cu Versa este echipat cu baterie mai puțin încăpător (2-3 zile) pentru mai lent, mai greoaie. Și totuși, poate, nu cea mai frumoasa, dar este o chestiune de gust.

Samsung Gear Sport,

ceas avansat pentru un stil de viață activ. Stand cu ecran se potrivesc de calitate pentru înotători (urmări în mod automat antrenament în piscina), suport GPS și NFC. Cu toate acestea, aș dori o baterie mai încăpător disponibile durează până la două zile.

Samsung Gear S3,

Una dintre cele mai bune ceasuri inteligente de azi. Munca bazată pe Tizen OS. Bun ecran, ușor de management, datorită ramei (inelul de pe cadran), opțional întotdeauna pe ecran (un ceas animat afișată întotdeauna), activități avansate de urmărire. Are GPS și NFC. Disponibil în două modele – Classic si Frontier. Ambele protejate de apă și praf (IP68), iar a doua, de asemenea, de lovituri + suport 3G / LTE (dar este folosit Esim ca în Apple, astfel că, în Rusia, relația nu va funcționa). Bateria durează de viață a bateriei de 3-4 zile. Dezavantajul ambelor modele sunt voluminoase și grele.

Garmin Forerunner 735XT,

ceas inteligent pe propria platforma de la producător, care „a mâncat un câine“ cu privire la crearea de gadget-uri pentru turiști și sportivi. În primul rând este alocată o înregistrare de viață a bateriei – până la 11 zile. Dar încă un mare monitor de toate tipurile de activități (inclusiv triatlon), potrivite pentru înot, ferite de șoc, să sprijine player-ul de management pe telefon. afișa întotdeauna timpul în alb-negru pe un ecran mare (nu se atinge, de altfel). Are GPS și NFC. Tehnologia proprie Elevate monitorizează continuu bătăile inimii și dă o citire corectă a caloriilor arse.

Garmin Vivoactive 3

Foarte similar cu 735XT posibil, numai cu un ecran tactil. Mai slabă a bateriei de până la 7 zile, dar este încă mult mai bine decât concurenții. Și distins prin sprijinul său altimetrul pentru a urmări modificările de altitudine.

Sony inteligent Watch 3,.

Acest ceas poate fi considerat rustic, dar ele sunt drăguț și ieftin. Funcționalitatea la nivel – NFC, modul GPS, protecție de praf și umezeală IP68. Contra – până la două zile de viață a bateriei, nici ritmul cardiac, cu motor de vibrații slab, versiune veche de Android Wear (modelul nu este nou)

.

Asus ZenWatch 3

Acest ceas pe baza sistemului de operare Wear 2.0, în primul rând să iasă în evidență de proiectare – corp metalic subțire și elegant. Lucrând pe baza Snapdragon 2100, protejat de praf și umezeală, conform standardului IP67, ieftin. Dar: fără monitorizare a ritmului cardiac, GPS și NFС, o varietate de curele sunt limitate, lor muntele personalizat

.

Huawei Watch 2,.

La fel ca în competiție, intervalul este împărțit în două modele – Classic și Sport. Desi arata identic, nu de numărare curelele. Și un alt model sport este mai avansat – există o versiune cu suport pentru LTE (fără simok, slot normal de NanoSim). Uita-te la caietul de sarcini – Snapdragon Wear 2100, memorie de 4 GB, GPS, senzor de ritm cardiac (este capabil să calculeze VO2), protecție împotriva prafului și a apei IP68. OS Wear OS 2.0. Bateria de timp de viață este așa-atât de 1,5-2 zile și ecranele după standardele de astăzi mici.

Polar V800 HR

Aceeași opțiune atunci când este dificil să se separe brățara de fitness și ceasuri inteligente. Este inteligent brățara de fitness pe platforma proprie. Gadget sprijină toate sistemele de operare mobile concepute pentru activitatea de urmărire în diferite sporturi (GPS, profile practică, sfaturi pentru a îmbunătăți performanța, înot, segmente Strava, și TL). Contra – bateria timp de 12 ore de muncă activă, ecran monocrom 128×128. Posibilitatea de monitorizare constantă a ritmului cardiac, dar numai cu senzor extern Bluetooth pachet inclus.

Xiaomi Huami Amazfit SmartWatch 2,

Un obiect gadget similar din seria „și nu ceas și nu o brățară“. Dar ieftine și de înaltă calitate, așa cum este cazul cu Xiaomi. Se pare frumos, ruleaza pe o singură încărcare timp de 3-5 zile, suporta GPS, a declarat un ritm cardiac, care este potrivit pentru înotători. Ecran color oferă o lizibilitate decentă în soare luminos, există mai multe fețe pentru a alege, suport pentru MP3. Pentru iubitorii de sport -. 11 profile de antrenament, calculul consumului de oxigen (VO2 max), a eficienței de exercitare, nivelul de stres și de recuperare a timpului

OIV OIV inteligent Watch 2

Finalizarea revizuirii unei copii ieftine a Apple Watch. Se întâmplă uneori, Da. Și pentru foarte puțini bani. Și comentarii de pe tabletă în general, este bun. Aparatul este protejat împotriva stropirii cu apă (dar pentru înot nu este recomandat), echipat cu IPS ecran, se conectează la telefon prin Bluetooth, se pot efectua apeluri, are un termometru, monitor de ritm cardiac, recorder de voce, MP3 player. Bateria dureaza 1-2 zile.

& nbsp;

Anja Ulf

Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl.
hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.

Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt.
Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.

S-ar putea să-ți placă și...