Smartwatch A1 - ceas, comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra, ingrediente, cum funcționează?
Sănătate și Tu

Smartwatch A1 – ceas, comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra, ingrediente, cum funcționează?

Astăzi a primit o altă copie a Apple Watch

– SmartwatchA1. Această copie a ceasului inteligent nu este prima încercare de frații noștri chinezi pentru a face ceva de genul gadget mai faimos brand. Dar nu cel mai rău. În comparație cu versiunea anterioară GT 08 – au devenit mai moderne și de încredere

.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Cu designul producătorii nu au deranjat și doar copiat ceas Apple, dar cu capacități mai modeste. Pentru a concura cu originalul, acestea sunt într-adevăr acest cost. Magazine în China, prețul începe de la $ 9. Am cumpărat pe AliExpress aici.

Echipamente

Ceasul a venit Ambalat într-o cutie dragut din lemn. Acest pachet nu va fi rușine în ei, chiar pentru oricine.

În interiorul totul este standard:. Ceasul într-o pungă de plastic, un scurt manual în chineză și engleză, și un cablu USB foarte lung – micro USB, cât mai multe de 20 de centimetri

Carcasa ceasului este din aluminiu, rezistent la umezeală și praf, cu un capac din spate din plastic, realizate în culoarea curelei. Este confectionat din silicon moale, și puteți alege din cinci opțiuni de culoare: alb, negru, albastru, verde, roșu. Încuietoarea era standard și cred că în timp se pot uza, dar în timp ce ceasul sta foarte bine.

Meniu în mai multe limbi, limba rusă este. Spre deosebire de modelele anterioare, traduse destul de bine.

Dimensiuni unitate – 49mm * 40mm * 11mm

.

Principalele caracteristici ale SmartwatchA1

Nu vă așteptați la aceste ore unele super-performanta. Un buget MTK 6261 CPU, 128 MB RAM și 64 MB de memorie interna care poate fi extins prin intermediul micro SD. La cererea producătorului, a sprijinit carduri de până la 32 GB. Cu 16 GB trebuie să fie de lucru fără probleme.

Afișaj aici LCD cu o diagonala de 1,54 și o rezoluție de 240 * 240 pixeli. În jurul ecranului este cadru destul de larg. Senzorul în aceste ceasuri este nici o întrebare, pentru o valoare a mers perfect. Luminozitatea și contrastul suficient. Dar

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

unghiurile de vizualizare nu sunt atât de bine. Chiar și cu o înclinare mică a imaginii este destul de distorsionată.

ceas conectat pentru smartphone-uri de pe Android și pe iOS. Comunicarea cu smartphone-ul este prin Bluetooth 3.0. Cu toate acestea, cu recenta nu va fi disponibil pentru toate funcțiile. De exemplu, să nu fie în măsură să controleze aparatul foto și va fi disponibilă de mesaje. În general acele funcții care necesită o instalare plug-in. Pe smartphone-uri care rulează pe Android pot descărca aplicația din Magazin Play, utilizați codul QR din meniul ceas.

O altă caracteristică a SmartwatchA1 este slotul pentru cartela SIM. Cu o cartelă SIM instalată pe acest dispozitiv se transformă, în fel de încheietura mâinii

smartphone mini. difuzor și microfon extern permite ușor să vorbească ca un telefon mobil obișnuit. De asemenea, puteți primi și trimite mesaje SMS. Puteți merge chiar on-line, dar cu o viteză foarte mică.

Ce poate SmartwatchA1

Fără conexiune la smartphone-ul este un ceas cu calendar, ceas cu alarmă și buton de calculator care, microscopice, astfel încât acestea să fie mai obișnuit. Puteți asculta muzică de la distanță de pe unitatea de telefon sau Flash.

Camera încorporată de 0.3 MP vă permite să realizați fotografii cu dispozitivul. Dar, cel mai probabil activați tine o dată. Calitatea imaginii este obținută astfel, încât a pierdut orice dorință de a porni. Dar conectarea la un smartphone, puteți controla de la distanță camera sa și chiar de ieșire la un monitor de ceas.

cu Împerecheat mobil, le puteți folosi ca un set de căști sunt, de asemenea, de pe ceas va primi mesaje SMS și diverse notificări. Cu toate acestea devin disponibile pentru a vizualiza apelurile jurnal și agenda.

De

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

la funcții „de fitness“ in SmartwatchA1 este o semi – pedometru automată. O opțiune foarte utilă, dar rezultatul nu este foarte precisă și trebuie să-l porni și opri manual. Monitorizarea somnului funcționează ca un cronometru. Adormirea aceasta trebuie să includă și starea de veghe off. Definirea etapelor de somn, desigur, nu, nu. Puteți personaliza, de asemenea, activitatea memento. Uita-te la nu iau în considerare, dacă sunteți în mișcare sau nu, și doar trimiterea semnalului, după o anumită perioadă de timp.

Autonomie.

Eat SmartwatchA1 Capacitate acumulator 380 mAh. Durata de încărcare completă de la 1 la 2 ore. In standby poate furniza până la 7 zile de lucru și aproximativ 2 zile, atunci când este utilizat cu un smartphone.

În final

SmartwatchA1 multe ca ea pentru similaritate cu gadget de la „Apple“ de brand. Un număr mare de caracteristici și costuri reduse. În acest interval de preț, concurenții au aproape nici A1. Cu excepția faptului că DZ09. Un studiu cu privire la aceste ceasuri inteligente pot fi găsite aici.

Anja Ulf

Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl.
hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.

Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt.
Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.

S-ar putea să-ți placă și...