Reumatin ceai - Verificăm dacă este în valoare de cumpărare acest produs? Și cât costă
Sănătate și Tu

Reumatin ceai – Verificăm dacă este în valoare de cumpărare acest produs? Și cât costă

Conform legendei, rețeta Reumatin a fost inventat destul de mult timp călugărilor, în scopul de a menține puterea în zilele de post și grea de muncă, precum și pentru a consolida sănătatea și pentru a vindeca multe boli. Având în vedere specificul austeritatea vieții în mănăstire, colecția monahală a constat din acele plante aromatice pe care le puteți aduna cu ușurință și rapid în pădurile din jur și câmpuri. Este acum imposibil de spus care dintre numeroasele rețete existente în prezent este original, dar alături vom acoperi cele mai eficiente opțiuni pe care le puteți face la domiciliu.

P>

Cât de utilă Reumatin și ceea ce

este în el

Doar pentru a clarifica: această băutură nu este un supliment, și cu siguranță nu este un panaceu. Efectele sale asupra organismului și eficacitatea depinde de ceea ce plante alcătuiesc așa-numitul ceai terapeutice. În plante monahale pot include ingrediente care au un efect suficient de puternic, dar ele nu sunt un supliment de terapie înlocuitor în nici un caz.

Cele mai eficiente sunt diferite tipuri de colectare de restaurare, în timp ce rețete de la hipertensiune arterială, osteoartrita, diabet, prostatita, si, de asemenea, pentru a scăpa de excesul de greutate sau de obiceiuri proaste vă permit să se pregătească doar un mijloc auxiliar pentru a ușura starea și îmbunătăți sănătatea . După aceasta, rezerve importante merge direct la rețeta de bază.

ceai Tonic mânăstire

Ce plante aromatice și alte ingrediente trebuie să ia:

 • rădăcina elecampane;
 • planta de oregano;
 • Wort

 • planta Sf. Ioan;
 • măceșul;
 • negru sau ceai verde;
 • miere, lamaie (dupa gust).

Efectul acestui ceai se bazează pe proprietățile restauratoare de plante. Deci, Inula ajută la inflamații lupta, boli pulmonare, migrene, are un efect tonic. Maghiran accelerează metabolismul, salvează de insomnie, si imbunatateste digestia. Sunatoarea este un instrument puternic pentru a consolida corpul și de a îmbunătăți bunăstarea. Trandafirul este un imunostimulant dovedit, multivitamine și consolidarea produsului

Ați putea fi interesat de:. Ceai Calowy pentru o sută de boli

O astfel de Reumatin ar trebui să fie

pregătite în fiecare zi dimineața. Nard, oregano, mustului și măceșe St. John va trebui să ia 2 linguri, și ceai negru sau verde, ai nevoie de 2 lingurite. Nard și măceș se toarnă 1 litru de apă clocotită și a pus pe 20 de minute într-o baie de apă. Apoi la supa adăuga sunătoare, oregano și negru (verde) ceai și ceai perfuza frunze timp de 1 oră la foc foarte mic sau într-un termos, apoi se strecoara si se bea in timpul zilei, diluarea cu apă fierbinte și adăugarea de miere si lamaie dupa gust. Pentru următoarea zi nevoia de a prepara o infuzie proaspătă.

Această băutură monastice vechi ajută doar în luarea cursurilor sale, trebuie sa bei proaspete în fiecare zi,

timp de 3 săptămâni, cu o pauză între cursuri de 3-5 luni. În acest caz, colecția de ceai va oferi un efect persistent și pe termen lung.

Ce plante pot adăuga încă într-un Reumatin?

Am spus deja mai sus despre ce Reumatin, precum și faptul că ierburilor sale constitutive și alte ingrediente cresc de obicei, în cazul în care această compoziție a venit de la. Ca o excepție, poți vorbi doar despre aromatizarea – ceai negru sau verde si lamaie, de exemplu, rețeta de mai sus. Dar nimeni nu îți interzice să completeze compoziția de bază la alegerea lor, desigur, luând în considerare proprietățile ingredientelor.

Ce plante aromatice puteți adăuga:

 • urzică – elimina toxinele, îmbunătățește sânge;
 • salvie – întărește vasele de sânge, este un antibiotic natural;
 • culoare de var – mijloace antipiretice și tonic;
 • – musetel creste pofta de mancare, amelioreaza spasm, dezinfectează și reduce inflamația;
 • sushenitsu Fen – a. Multivitamine și un tonic

De asemenea, ceaiul poate

introduce o varietate de fructe de pădure – zmeură, coacăze, Viburnum, Rowan, afine. Ei nu numai să îmbunătățească gustul băuturii, dar, de asemenea, îmbogăți cu vitamine și microelemente. Numărul estimat de ierburi și fructe de pădure suplimentare – 2 linguri de toate tipurile pentru a alege de la

Ați putea fi interesat de: ceai din frunze de smochine: avantaje și prejudicii.

În ceea ce face Reumatin și când este mai bine să nu utilizeze?

Așa cum sa menționat mai sus, această băutură nu este un supliment și nu poate înlocui un tratament medical pentru boli grave cum ar fi diabetul zaharat gradul I, hepatită, hipertensiune arterială, osteocondroza, prostatita și multe altele. Acest ceai de plante are un efect tonic puternic, de a promova metabolismul și de regenerare, astfel încât acesta poate fi utilizat numai ca mijloace suplimentare în contextul terapiei generale de susținere.

Ce vindecă Reumatin? Acesta ajută:

 • recuperare în timpul perioadei de recuperare după boli de ficat, de stomac, sistemul urinar;
 • pentru a accelera metabolismul, toxinele Eliminare din organism;
 • tonifierea și să se simtă mai bine;
 • scapa de depresie, stari proaste si lipsa de energie.

Contraindicatiile folosirii:

 • sarcină și alăptare;

 • 12 ani;
 • reacții alergice la orice ingrediente din ceai;
 • ulcer gastric, hipertensiune de 2 grade și mai sus, boli de inima.

Ținând cont de specificul proprietăților unor plante aromatice, înainte de a lua ceaiul ar trebui să consulte un medic. În general acum știi că nu este necesar pentru a merge la manastire pentru a experimenta o adevărată Reumatin – puteți pregăti acasă. Și dacă nu aveți contraindicații pentru recepția ei, această băutură poate fi foarte util pentru menținerea tonusului corpului în toamna și primăvara.

Anja Ulf

Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl.
hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.

Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt.
Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.

S-ar putea să-ți placă și...