Raspberry Ketone - opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra, farmacie, este în valoare de ea?
Sănătate

Raspberry Ketone – opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra, farmacie, este în valoare de ea?

Descrierea produsului

cetone zmeură sunt un compus chimic

fenoli clasa (molecule organice gasite in plante), extrase din zmeura rosie. Este cetonele care dau aroma de zmeura caracteristic, ci pentru că acești compuși sunt utilizați pe scară largă ca agenți aromatizanți în industria alimentară și cosmetică. Dar, cetone zmeură (Raspberry Ketones) este nu numai arome! Luând cetone zmeură ca supliment alimentar, astfel cum a recomandat de a face Dr Oz va fi capabil de a ridica grăsime capacitatea corpului tau de ardere din cauza efectelor integrate pe diverse procese fiziologice.

Ce este zmeură cetonă?

De secole, oamenii au folosit zmeură, nu numai pentru produsele alimentare, ci și în scopuri medicinale. La fel ca rudele sale populare, capsuni si afine, zmeura contin foarte multe ingrediente sănătoase. proprietăți aromatice și gustative unice ale boabelor legate de zmeură cetonă (de asemenea, cunoscut sub numele de 4- (4-hidroxifenil) -2-butanol), care se găsește numai în zmeură și utilizate pe scară largă ca arome în parfum și industria alimentară.

cercetând în știința Raspberry Ketone

Studiile au aratat ca cetone de zmeura pot ajuta la arderea grasimilor. Intr-un experiment, șoarecii hrăniți un aliment caloric ridicat cu adaos de cetone zmeură. Dupa 10 saptamani, sa constatat că adăugarea de cetone zmeura impiedicat acumularea de grăsime subcutanată și abdominală, și, de asemenea protejat ficatul de infiltrare grasă. Aceste cetone de acțiune este foarte benefic, deoarece grasime abdominala (grăsimea care duce la formarea unui burta mare chiar oameni „slab“) este direct legată de complicațiile asociate cu obezitatea, cum ar fi sindromul metabolic, diabet si boli ale arterelor coronare, chiar și în absența factorilor de risc convenționali. Sa dovedit că obezitatea abdominală accelerează dezvoltarea aterosclerozei, indiferent de vârstă, greutatea totală și cantitatea de grăsime subcutanată. Astfel, cetone zmeură pot ajuta să câștige o formă bună și de a îmbunătăți sănătatea.

Cum funcționează Raspberry Ketone?

cetone zmeură au pe corp diferite acțiuni care duc la pierderea de grăsime:

 1. Creșterea eliberarea de grăsime din depozite de grăsime (proces numit lipoliza).
 2. Creșterea cheltuielilor de energie prin stimularea termogenezei în țesutul adipos brun.
 3. Stimuleaza arderea grasimilor.
 4. Creșterea nivelului de adiponectina hormonului.
 5. Inhibă sinteza de grăsime în timp ce excesul de fructoză (zahăr) și pentru a preveni acumularea de grăsime.
 6. A preveni absorbția grăsimii.
 7. OL>

  De interes particular este efectul cetonelor zmeura asupra țesutului adipos brun și adiponectina.

  Brown țesutul adipos Raspberry Ketone

  țesut adipos brun este un tesut gras care produce căldură în loc să crească grăsime. Anterior, sa crezut că țesutul adipos brun în cantități semnificative numai la rozătoare și copii. Cu toate acestea, sa dovedit recent că, chiar și oamenii adulți au țesut adipos brun metabolic activ care poate fi stimulat. Deci, țesutul adipos brun apărut în centrul cercetărilor proceselor de obezitate și, cel mai probabil, vom ști în curând o mulțime de lucruri despre ea. În acest sens, este interesant

  faptul că cetone zmeură provoacă creșterea costurilor de tesut adipos brun de energie produsă. Cu cât capacitatea de a arde excesul de calorii (prin creșterea costurilor de energie), cele mai mari șansele de cădere de lire sterline nedorite.

  Adiponectin este un hormon de celule adipoase

  Celulele adipoase sunt adesea considerate calorii in exces. Cu toate acestea, celulele adipoase secreta, de asemenea, unii hormoni, atât benefice și dăunătoare (în funcție de localizarea grăsimii corporale). Unul dintre hormonii utili secretate de celulele adipoase este adiponectinei. Adiponectin a fost descoperit relativ recent, este produsă de țesut adipos, o cantitate semnificativă este prezentă în sângele circulant și influențează starea. Adiponectina crește sensibilitatea la insulină, reduce cantitatea de glucoză din sânge și scade nivelul trigliceridelor, și, în plus, promovează arderea grasimilor. Studii recente au arătat că, în plus față de aceste proprietăți care adiponectin reduce riscul de diabet zaharat, hipertensiune arteriala si ateroscleroza, are anti-inflamator și efect anticarcinogenic.

  De fapt, grasime abdominala cauze metabolice si bolile cardiovasculare prin reducerea nivelului de adiponectina. Din cauza nivelului scăzut adiponectinei la persoanele obeze dezvolta rezistenta la insulina, diabet si boli cardiovasculare. Nivelul adiponectin a fost invers proporțională cu gradul de obezitate înseamnă că nivelurile inferioare adiponectin, se formeaza mai multa grasime.

  Interesant, exercițiile care sunt importante pentru sanatate, de asemenea, crește nivelul de adiponectinei. Importanța adiponectinei poate fi evaluată pe baza propunerilor pentru al indicator biologic al stării de sănătate a face și să pună în aplicare o intervenție terapeutică, atunci când aceasta este insuficientă. Se presupune că adiponectina sau intervenție pentru a stimula producerea de adiponectin poate avea o valoare terapeutică în suprimarea stărilor dureroase asociate cu rezistenta la insulina – diabet zaharat insulino-dependent și obezitatea. Astfel, capacitatea de zmeură cetonă a crescut producția de adiponectina, fără îndoială, poate aduce beneficii mari de sănătate.

  Metoda de aplicare

  Ia-o capsulă de două ori pe zi sau ca regia de către medicul dumneavoastră.

  Avertismente Raspberry Ketone

  A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Păstrați departe de căldură, lumină și umiditate.

Anja Ulf

Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl.
hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.

Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt.
Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.

S-ar putea să-ți placă și...