PutereȘtiri

Prelungi-Max pentru potenta – medici, prețul, în cazul în care pentru a cumpăra

Pentru a rezolva problemele cu potenta potrivi un Prolong-Max – medicamente care constă din ingrediente din plante. În plus, bărbații folosesc adesea capsulele pentru returnarea interesul partenerilor, pentru a îmbunătăți erectie si normaliza procesul de ejaculare. Există o înaltă performanță și să obțină rezultate în cel mai scurt timp posibil, nici un pericol pentru o astfel de utilizare nu va aduce, din cauza compoziției naturale unice. În mediu de substanțe chimice, ceea ce face în condiții de siguranță pentru persoanele cu boli cardiovasculare.

Conținutul

compoziția din Prolong-Max

Spre deosebire de omologii lor din Prolong-Max producătorul nu a adăugat parabeni, coloranți și alte ingrediente sintetice. La proiectarea a fost luată în considerare impactul asupra organismului masculin, prin urmare, ar conține numai ingrediente din plante și numai afrodisiace naturale atunci când interacționează între ele dând rezultatul dorit.

În capsule conține:

 • Yohimbe extract scoarță. In medicina populara este folosit ca o măsură preventivă pentru dezvoltarea prostatita și funcționarea normală de prostată. Are proprietăți anti-inflamatorii, și antidepresive.
 • Semințele guarana. Reface circulația sângelui, afectează corpul ca energie, dă putere și energie.
 • Fructele de co-palmettes. Contribuie la dezvoltarea sumelor necesare de testosteron, în timp ce inhibă apariția bolilor legate de sistemul urogenital.
 • Gota Cola frunze. Acestea sunt concepute pentru a spori imunitatea și rezistența. Proprietățile acestei componente este de a creste sensibilitatea in timpul actului sexual și recuperarea libidoului.
 • Muira Puama. Este considerat un afrodisiac natural care influențează creșterea libidoului, dorință crescută și excitabilitate. Afectează calitatea spermei.
 • Lactat de zinc. Promovează formarea de testosteron si erectie de calitate.

Utilizarea capsulelor pentru bărbați, potrivit urologi, este posibilă nu numai în nevoie acută și probleme. Prelungi-Max este utilizat pentru prevenirea diferitelor boli asociate cu sistemul de reproducere și urogenital.

Avantajele produsului Prolong-Max

Medicamentul nu afectează doar o anumită boală, efectele sale asupra organismului este complex. Producătorul constată următoarele avantaje de bani:

 • recuperare a potentei;
 • depana probleme cu o erecție slabă;
 • crește sensibilitatea numărului de orgasm devine mai mare;
 • conduce la cantitatea normală de testosteron;
 • nu are efecte secundare;
 • nu este necesar să se obțină de prescripție medicală;
 • crește rezistența;
 • are aproape contraindicații;
 • hipoalergenic;
 • în timpul actului sexual sentimentul contactului îmbunătăți;
 • previne dezvoltarea patologiilor legate de vârstă.

În plus, Prolong-Max ușor de utilizat și nu creează dependență.

Cine este o capsulă?

Start pentru a bea un curs de capsule pentru bărbați pot fi în următoarele indicații:

 • erectii slabe și scurte;
 • iritabilitate;
 • pierderea interesului sexului opus (scăderea libidoului);
 • actul sexual nu provoacă plăcere în ambii parteneri;
 • ejaculare precoce.

Aceste simptome sunt principalele dar nu singurul. Unele semne care conduc la refuzul de a se angaja în relații sexuale sau probleme în timpul acesta, de asemenea, trebuie să adopte Prolong-Max, de exemplu:

 • oboseală sistematică: la locul de muncă, după sala de sport;
 • complecși sau jenă la o femeie;
 • când consumul de băuturi alcoolice, deoarece produsul este compatibil cu etanol.

Pentru a continua actul sexual, iar calitatea acestuia poate fi, de asemenea, capsule consumate, care îmbunătățește sentimentele și induce orgasmul mai vii.

Cum să luați capsulele Prolong-Max pentru potenta ​​h2>

Mulți consumatori după tratament nu au nici o simpatie, menționând că acesta este un alt divorț și capsule nu acționează. Vina este utilizarea abuzivă a Prolong-Max. De aceea, înainte de a vă trebuie să citiți cu atenție manualul care vine cu instrumentul. Și tu trebuie să știi că:

 • Prolong-Max om nu este capabil să vindece toate bolile, îmbunătățește potența.
 • De la o pastila, efectul va fi pe termen scurt, pentru a menține rezultatul trebuie să luați cursul complet.
 • Complet scăpa de impotență de droguri nu poate, el oferă o performanță bună în terapia complexă sub supravegherea unui specialist.

Dacă urmați adnotări, există două modalități de:

 • Pentru unitate obține erectie va necesita 1 capsulă să fie consumat 20 de minute înainte de actul sexual în timp ce mănâncă.
 • Dacă aveți nevoie pentru a face față cu disfuncție erectilă, care doriți să se supună remediu. Pentru a face acest lucru, în termen de trei săptămâni bea 1 pastila, apoi să ia o pauză de 1 lună și procedura se repetă pentru a obține rezultatul.
 • În cazul în care problemele din punct de vedere sexual asociate cu boli ale prostatei (adenom, etc.) va fi necesar să treacă un curs lunar de droguri. Acest lucru nu este de a opri a lua medicamente prescrise, mânca un om Prolong-Max ar trebui să fie în complex cu terapia de bază. Pentru ca aceasta să bea 2 capsule timp de 7 zile, apoi se reduce doza la 1 lucru.

Nu se recomandă în două cazuri:

 • Reacție alergică la componentele individuale.
 • Persoanele cu vârsta sub 18 ani.

Costurile și în cazul în care pentru a găsi Prolong-Max

Pentru a evita care se încadrează în piața fals, producătorul vinde produsul numai pe site-ul oficial. Poate fi achiziționat la prețul de 990 de ruble, ceea ce este mult mai economic, dacă vă cumpărați produse suplimentare costul care pornește de la 400 de ruble pentru 1-2 tablete.

Uneori cumpăra Prolong-Max puteți la un preț special, dacă ajungi la eveniment, găzduit pe site-ul, atunci instrumentul va costa doar 99 de ruble.

Eficiență

Din cauza prețurilor accesibile înseamnă Prolong-Max comentarii destul de pozitive care vorbesc despre eficacitatea acestuia.

Practic este că:

 • Compoziția naturală de droguri, toate componentele sunt alese astfel încât să aducă un beneficiu suficient.
 • Acțiunea vine din fonduri cu promptitudine, destul de 20 de minute, astfel încât capsula a avut un impact.
 • ingredientele conținute în plante Prolong-Max saturarea cu vitamine si substante nutritive, acestea au un efect pozitiv asupra organismului.
 • Restaureaz sistemul de reproducere și previne dezvoltarea impotență.

Experții

Specialiștii capsule pentru potenta a format un aviz pozitiv.

Temple Anatoly Petrovich, doctor, Moscova

“În boli ale prostatei, pacientii au probleme in sex le-am prescrie un Prolong-Max, care, impreuna cu puternice medicamente capabile să rezolve această problemă După o lună de utilizare bărbați observate:.. A crescut erecții și libidoului . Mare pentru persoanele care suferă de hipertensiune arterială, diabet și inima slabă. remedii similare da, de obicei, mai mult stres, iar corpul pur și simplu nu pot face față “.

Morozov Serghei Pavlovich, un expert în domeniul tulburărilor sexuale, Moscova

“Pentru pacienții am luat instrumentul pe care le puteți utiliza în orice moment, în cazul în care este nevoie. Barbatii pot aplica împreună cu alcool sau în timpul prescris de medicul dumneavoastră. Reacțiile adverse, deoarece compoziția este complet sigur. Dimpotrivă, întărește sistemul imunitar și aportul de vitamine și oligoelemente“.

marturii pacient

Timur, 35, Almaty

„Oprit în timpul actului sexual sa se distreze, așteptați orgasmul, dar nu a putut. A decis că are nevoie de măsuri drastice și a cumpărat un Prolong-Max. După prima utilizare totul a fost din nou în loc. A fost mulțumit cu achiziția“.

Vasily, 52, Kirov

“Din cauza stresului constant și probleme în viață au probleme în sex. Membre nu au ajuns în sus, iar dacă sa întâmplat ceva, sentimentele nu au fost la fel. Experienced capsulei, iar problema potență a fost rezolvată. lucru important este că am avut energia a început să se simtă mai vesel “.

Anton, 47, Yekaterinburg

“La sfatul medicului a început să ia capsulele pentru potență, deoarece a fost mult timp chinuit cu această problemă, dar medicamentele puternice nu sunt pentru mine. Nu Rezultat observat, poate fi nevoie de mai mult timp până când doar e un săptămână“.

Mark, 36, Moscova

“La vârsta mea au probleme cu«ascendente»-.. Acest lucru este teribil, chiar am devenit deprimat Nu pot satisface soția ta, și, de fapt, dorința de a nu se pierde Am fost la specialiști, unul dintre ei a spus să încerce pentru a bea un desigur Prolong-Max poate obține o erecție. primele zile nu am văzut nici un rezultat, dar după o săptămână penis mult mai puternice. voi aștepta pentru indicatori mai substanțiale“.

Anja Ulf

Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl.
hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.

Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt.
Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.

S-ar putea să-ți placă și...